Magazin Agricol - Produse Agricultura - Fito Flora
Magazin Agricol - Produse Agricultura - Fito Flora

Substrat pentru legume Florabella – 20 Litri

Cod produs: FIT-1924
Acest pământ pentru legume Florabella este un produs special conceput pentru a satisface cerințele de creștere a legumelor, cum ar fi tomatele, ardeii sau castraveții, în ghivece sau pentru îmbunătățirea răsadurilor. Acest pământ de calitate este disponibil în ambalaj de 20 de litri și este ideal pentru a spori productivitatea și calitatea culturilor.

Descriere

Oferind un amestec echilibrat de nutrienți, Florabella este un pământ de înaltă calitate care furnizează plantei tot ce are nevoie pentru o creștere optimă și o recoltă bogată. Acest pământ are o textură fină și o structură aerată, ceea ce îl face ideal pentru cultivarea legumelor în ghivece, sau pentru îmbunătățirea calității răsadurilor.

Avantaje ale acestui pământ pentru legume

Datorită conținutului sau bogat în nutrienți, Florabella este capabil să susțină dezvoltarea sănătoasă a rădăcinilor și a frunzelor, ceea ce ajută la creșterea rapidă și viguroasă a plantelor. Mai mult decât atât, acest pământ oferă o bună drenare a apei și aerisire, reducând riscul de suprainregistrare și îmbolnăvire a plantelor.

Pământul Florabella este, de asemenea, ușor de utilizat și poate fi aplicat cu ușurință la nivelul rădăcinilor plantelor. Această caracteristică face ca acest produs să fie potrivit pentru toți cei care doresc să crească legume sănătoase și gustoase în propria grădină sau în ghivece.

Pentru a obține cele mai bune rezultate, se recomandă utilizarea pământului Florabella pentru plantarea legumelor în ghivece sau pentru îmbunătățirea calității răsadurilor. De asemenea, poate fi utilizat pentru replantarea plantelor sau pentru a reînnoi solul în grădină.

Așadar, acest pământ pentru legume Florabella este o alegere excelentă pentru toți cei care doresc să obțină o recoltă bogată și de înaltă calitate de legume sănătoase și gustoase. Cu textura sa fină și structura sa aerată, acest pământ furnizează plantei toți nutrienții de care are nevoie pentru o creștere optimă și o recoltă abundentă, iar ambalajul său de 20 de litri este suficient pentru a acoperi o suprafață generoasă de cultură.

Informații suplimentare

Greutate 20 kg

Poate te intereseaza ...

erbicide fungicide tratamente plante magazin agricol
Magazin in mentenanță

Comandă

Magazinul nostru online este momentan in mentenanță. Pentru comenzi sunați va rog la numerele următoare de telefon :

0743018859
0770185176
0741430868