Magazin Agricol - Produse Agricultura - Fito Flora
Magazin Agricol - Produse Agricultura - Fito Flora

Semințe Pepene Verde Burebista F1 – 100 semințe

Cod produs: FIT-1769
Burebista F1 este un hibrid timpuriu de tip Crimson Sweet, cu maturare de 65-70 de zile de la plantat. Planta este viguroasă, cu foliaj bogat.

Descriere

Se cultivă în câmp deschis și în tunele cu folie sau agril. Fructele au o legare bună și în condiții de stres termic, totodată au o rezistență la transport și manipulare.

Burebista F1 este un hibrid de pepene din gama Hektar, varietate pe tip Crimson Sweet care ajunge la maturitate în 75 – 80 de zile.

Planta hibridului are o vigoare ridicată și un foliaj bine dezvoltat, care protejează fructele de arsurile solare. Pepenele are o legare excelentă chiar și în condiții de stres termic.

Fructele pepenelui Burebista F1 au formă rotund-ovală, uniforme ca mărime și greutăți medii cuprinse între 6 și 9 kilograme.

La exterior, coaja pepenelui Burebista F1 este vărgată cu dungi de culoare verde închis. La interior hibridul se remarcă printr-un miez roșu intens, pulpa foarte dulce și crocantă.

Pepenele Crimson Burebista F1 se poate cultiva direct în câmp deschis și în tunele sau acoperit cu agril.

Principalul avantaj oferit de cultivarea hibridului Burebista F1 vine din producțiile ridicate și randamentul oferit de acest pepene.

Poate te intereseaza ...

erbicide fungicide tratamente plante magazin agricol
Magazin in mentenanță

Comandă

Magazinul nostru online este momentan in mentenanță. Pentru comenzi sunați va rog la numerele următoare de telefon :

0743018859
0770185176
0741430868