Magazin Agricol - Produse Agricultura - Fito Flora
Magazin Agricol - Produse Agricultura - Fito Flora

Sac sămanță Lucerna Pomposa – 25 kg

Cod produs: FIT-1338
Aceasta lucernă este adaptată pentru toate tipurile de teren, fiind indicată chiar și pentru terenurile lipsite de apă. Are o rezistență optimă la cădere și un conținut excelent de proteină.

Descriere

Specia: Lucerna
Soiul : Pomposa

Plantă leguminoasă, furajeră perenă, se cultivă în cultura pură sau în amestec cu alte plante furajere. Se poate semăna primăvara timpuriu sau toamna.

Soi renumit prin buna rezistență la secetă și ger. De aceea se adaptează în diferite regiuni de cultivare și poate fi semănat în toată țara. Pomposa este destinat cosirii dese, crește foarte repede. Soiul produce furaj de înaltă calitate cu o proporție foarte bună între frunze și tulpini și conținut ridicat de proteine digerabule, se recomandă atât pentru cosire în scopul obținerii de fân, cât și pentru deshidratare. Are un sistem foarte solid de rădăcini. Prin acest lucru se explică rezistența foarte mare la secetă pe timpul verii. Este foarte rezistentă la temperaturi scăzute, are un start rapid al creșterii după perioada de iarnă. Are o rezistență foarte bună la boli.

Lucerna se seamănă în timpul primăverii între 20 martie și 15 aprilie sau toamna. În cazul în care se asigură irigarea, însămânțarea se poate face pe întreaga perioadă vegetativă.

Informații suplimentare

Greutate 25 kg

Poate te intereseaza ...

erbicide fungicide tratamente plante magazin agricol
Magazin in mentenanță

Comandă

Magazinul nostru online este momentan in mentenanță. Pentru comenzi sunați va rog la numerele următoare de telefon :

0743018859
0770185176
0741430868