Magazin Agricol - Produse Agricultura - Fito Flora
Magazin Agricol - Produse Agricultura - Fito Flora

Semințe Mărărițe – 0.8 g

Cod produs: FIT-1054
Planta poate depăși un metru înălțime. Are frunze bipenat–sectate, de culoare verde crud. Are două tipuri de flori pe inflorescență, la fel ca și Floarea soarelui, de exemplu. Cele exterioare sunt dințate pe margini, colorate în nuanțe diferite de roz, roșu, alb sau galben. Florile mai mici sunt tubuloase, colorate în galben de diferite nuanțe.

Descriere

Mărărița se plantează într-un loc însorit, este o plantă care iubește căldura și nu suportă brumele și înghețurile târzii de primăvară. Preferă solurile ușoare, potrivit de umede.

Se udă constant, dar cu moderație. Având frunzele foarte subțiri, este o plantă care rezistă la secetă.

Tulpinile sunt firave și pentru a evita ruperea lor în cazul unui vânt puternic, Mărărițele ar trebui plantate în grup, pentru a se susține una pe alta. Uneori pot fi ajutate cu tutori.

Deja de la sfârșitul lunii mai Mărărița începe să înflorească, în etape. Înflorirea durează până la sfărșitul lui iulie. Pentru a stimula apariția de noi boboci, florile uscate se taie.

Mărărița se înmulțește foarte ușor prin semințe semănate în interior, la sfârșitul lunii martie sau direct afară în grădină în a doua parte a lunii aprilie. Temperatura optimă pentru germinația semințelor este de 18 grade. Plantele răsar cam într-o săptămână și au o dezvoltare rapidă.

Dupa alte două-trei săptămâni de la răsărire plantele trebuie repicate.

Este o plantă care se autoînsămânțează ușor; o dată ce este plantată în tufe, de la an la an acestea vor deveni mai dese.

Poate te intereseaza ...

erbicide fungicide tratamente plante magazin agricol
Magazin in mentenanță

Comandă

Magazinul nostru online este momentan in mentenanță. Pentru comenzi sunați va rog la numerele următoare de telefon :

0743018859
0770185176
0741430868