Magazin Agricol - Produse Agricultura - Fito Flora
Magazin Agricol - Produse Agricultura - Fito Flora

Semințe Tomate Brutus – 0,25 g

Cod produs: FIT-1261
Perioada medie de maturare a tomatelor din acest soi și fructele mari sugerează creșterea în majoritatea regiunilor într-o seră. În teren deschis, puteți pierde o parte din recoltă, deoarece fructele pur și simplu nu au timp să se coacă înainte de debutul vremii reci.

Descriere

Arbuștii din acest soi nedeterminat ating o înălțime de 1,5 metri. Planta are un trunchi principal puternic și nu mai puțîn puternici. Prima perie de flori este așezată pe o frunză de 8-9. Tendința de a forma pași laterali este mare.

Soiul aparține fructelor mari. Fructele din prima perie de flori pot atinge o masă de până la 1 kg. Media ulterioară de 600-800 gr. Roșiile sunt rotunjite, ușor nervurate, la stadiul de maturitate de o culoare roșie strălucitoare. Pulpa este dulce, suculentă, zahăr la o pauză cu o aromă delicată de roșii.

Primele fructe de tomate Brutus pot fi degustate în 110-115 zile. Pentru a reduce timpul de maturare, puteți reduce numărul de culori din perie și numărul periilor. În același mod, puteți crește masa de fructe.

Randamentele sunt destul de mari. Cu un tufiș, cu o tehnologie agricolă adecvată, puteți obține până la 5 kg de fructe mari.
Este dificil să găsești un rezident de vară care să nu încerce să crească roșii mari pe parcelă. Un vis poate fi realizat prin plantarea unei roșii Brutus. Pe lângă dimensiunea sa impresionantă, fructele au un gust deosebit.

Poate te intereseaza ...

erbicide fungicide tratamente plante magazin agricol
Magazin in mentenanță

Comandă

Magazinul nostru online este momentan in mentenanță. Pentru comenzi sunați va rog la numerele următoare de telefon :

0743018859
0770185176
0741430868