Magazin Agricol - Produse Agricultura - Fito Flora
Magazin Agricol - Produse Agricultura - Fito Flora

Semințe Spanac Matador – 100 g

Cod produs: FIT-1246
Spanacul Matador este un soi timpuriu / semitimpuriu cu o perioadă de vegetație de până la 45 zile, cu rozetă mijlocie formată din frunze ovale cărnoase, pețiolate scurt, de culoare verde închis. Este foarte rezistent la temperaturi scăzute (iernare în câmp) și emite târziu tulpini florale.

Descriere

Spanacul de grădină Matador este o plantă anuală, cultivată pe scară largă. Frunzele de spanac sunt recoltate și consumate crude sau gătite. Planta de spanac de grădină are o tulpină scurtă, care se ramifică într-un mănunchi de frunze verzi, lucioase și inimă-shaped. Frunzele au o textură moale și o aromă dulceagă și pot crește până la 30 de centimetri în lungime și 15 centimetri în lățime. Spanacul de grădină este bogat în nutrienți esențiali, precum vitaminele A, C și K, fier, calciu și antioxidanți, iar consumul său poate aduce beneficii pentru sănătatea inimii, a ochilor și a sistemului imunitar. Acesta poate fi consumat sub formă de salate, fiert sau gătit la aburi, fiind un ingredient versatil în bucătărie.

Caracteristicile soiului:

Soi productiv. rezistent la frig, ce poate fi cultivat în grădină sau în seră
Plante bogate, cu frunze dese, de culoare verde strălucitor
Textură moale, consistentă și aromă dulceagă
Pot crește până la 30 de centimetri în lungime și 15 centimetri în lățime

Spanacul de grădină poate fi cultivat într-o varietate de soluri și condiții de lumină, dar preferă solurile fertile și bine drenate, cu expunere moderată la soare.

Informații suplimentare

Greutate 0.1 kg

Poate te intereseaza ...

erbicide fungicide tratamente plante magazin agricol
Magazin in mentenanță

Comandă

Magazinul nostru online este momentan in mentenanță. Pentru comenzi sunați va rog la numerele următoare de telefon :

0743018859
0770185176
0741430868