Magazin Agricol - Produse Agricultura - Fito Flora
Magazin Agricol - Produse Agricultura - Fito Flora

Semințe Salată All Year Round – 4 g

Cod produs: FIT-1667
Lactuca sativa (Lactuca sativa) este un soi timpuriu recomandat pentru cultivarea serelor pentru recoltarea iernii. Aceasta arată o viguroasă și o creștere rapidă, ceea ce îi permite să dezvolte capete frumoase și compacte în sere încălzite care sunt gata să fie recoltate deja în decurs de o lună de la plantarea puieților.

Descriere

Un alt mare avantaj al acestui soi, important în special în cazul soiurilor timpurii, este faptul că acesta nu acumulează nitrații nocivi. Frunzele mari, verde închis, degustate cu blândețe „Atena” sunt moi, delicate și bogate în calciu, kalium, magneziu și alte minerale necesare, vitamine și fibre. Acest soi este perfect echipat pentru sandvișuri și salate.

Pentru a obține culturi de înaltă calitate într-un timp scurt, se recomandă cultivarea acestui soi de la răsadurile produse în seră încălzită. Răsadurile trebuie să fie înțepate la 14 zile după scroafe. Au nevoie de încă două săptămâni pentru o creștere intensă și dezvoltarea unor capete închise. Salata oferă cele mai bogate culturi pe zile scurte, în sol moderat compact, permeabil și fertil.

Informații suplimentare

Greutate 0.004 kg

Poate te intereseaza ...

erbicide fungicide tratamente plante magazin agricol
Magazin in mentenanță

Comandă

Magazinul nostru online este momentan in mentenanță. Pentru comenzi sunați va rog la numerele următoare de telefon :

0743018859
0770185176
0741430868