Magazin Agricol - Produse Agricultura - Fito Flora
Magazin Agricol - Produse Agricultura - Fito Flora

Semințe Castraveți Joker F1 – 2 g

Cod produs: FIT-1695
Semințe de castraveți semilungi ZKI Joker F1 este un hibrid cu capacitate de producţie ridicată, recomandat pentru culturi în câmp liber.

Descriere

Hibrid cu capacitate de producţie ridicată, recomandat pentru culturi în câmp liber. Plantele prezintă o dezvoltare rapidă, sunt viguroase. Fructele sunt de 15-18 cm lungi, fără gust amar, corespunzătoare pentru consum. Datorită rezistenţei faţă de boli se poate recolta până la primul ger. Este rezistent la septorioză şi tolerant faţă de mană, făinare şi virusul mozaic al castraveţii. Se poate cultiva atât palisat cât şi nepalisat.

Semințele de castraveți Joker F1 sunt o varietate hibrid, tip semilung, semitimpuriu, cu creștere rapidă și randament ridicat.

Sunt plante anuale, erbacee, din categoria bostănoase.

Pentru dezvoltare optimă au nevoie de umiditate și căldură, dar nu excesive. Lumina – lipsa ei diminuează înflorirea, deci fructificarea, preferă zone de cultivare ferite de vânt cu sol bogat în humus, permeabil. Pentru a feri cultura de curenți de aer puternici se recomandă plantarea a două / trei rânduri de porumb, care vor diminua efectele acestora asupra plantei.

Se recomandă pentru cultura în câmp deschis și grădini hobby.

Planta se dezvoltă repede și viguros, florile sunt predominant femele, astfel încât capacitatea de frucitficare este ridicată. Este nevoie de sistem de susținere – palisare, dar se poate cultiva și nepalisat.

Prezintă rezistență la boli – făinare, mană și virusul mozaicul castraveților.

Fructele au culoarea verde-deschis, 15-18 cm lungime; nu au gust amar.

Informații suplimentare

Greutate 0.002 kg

Poate te intereseaza ...