Magazin Agricol - Produse Agricultura - Fito Flora
Magazin Agricol - Produse Agricultura - Fito Flora

Semințe Gazon Lanscaper Pro Performance – 5 kg

Cod produs: FIT-1618
Landscaper Pro Performance este tipul ideal de gazon, destinat peluzelor cu trafic intens. Acesta își păstrează foarte bine aspectul chiar și după călcări multiple și are o capacitate deosebită de regenerare.

Descriere

Compoziție:
80% Lolium perenne
20% Festuca rubra

Semințele de gazon Landscaper Pro au fost dezvoltate sub umbrela Grupului International ICL, care vizează dezvoltarea unor soluții sustenabile pentru mediu și agricultură. Acestea sunt semințe profesionale preferate de peisagiști în proiecte care vizează amenajarea de spații verzi, indiferent de dimensiuni, în grădini private sau publice, grădini, terenuri de sport, parcuri, zone rezidențiale sau comerciale.

În procesul de producție a semințelor de gazon Landscaper Pro este folosită tehnologia Smart Start, care presupune tratarea semințelor în așa fel încât ele vor fi acoperite de un înveliș natural, biodegradabil, care are capacitatea de absorbi umiditate într-o cantitate de 500 de ori mai mare decât greutatea sa și care conține un gel care acoperă fiecare sămânță în parte. Această sursă constantă de umiditate oferă semințelor o germinare și o creștere rapidă și sănătoasă.

Dozare: 35 g/mp
Sacul din 5 kg acoperă aproximativ 143 mp.
Înălțimea de tundere este de 20-30 mm.

Informații suplimentare

Greutate 5 kg

Poate te intereseaza ...