Magazin Agricol - Produse Agricultura - Fito Flora
Magazin Agricol - Produse Agricultura - Fito Flora

Semințe Gazon Barenbrug Speedy Green – 15 kg

Cod produs: FIT-1606
Semințe profesionale de gazon Speedy Green Barenbrug, amestec de iarbă pentru terenuri de sport și alte utilizări. Gazon ideal pentru însămânțare după renovări sau pentru repararea terenurilor sportive.

Descriere

Caracteristici Semințe gazon SPEEDY GREEN Barenbrug

• Germinare și instalare rapidă
• Adecvat pentru restaurarea terenurilor de sport
• Toleranță excelentă la uzură

Semințele de gazon Barenbrug Speedy Green au mixtură de Lolium Perenne 100%. Se pretează foarte bine pentru supraînsămânțarea terenurilor de fotbal și a peluzelor cu gazon din gradina dumneavoastră. În particular, dacă timpul este scurt, în primăvara sau vară, instalarea rapidă este de mare ajutor.

Semințele de gazon Speedy Green conțin ultimele și cele mai bune varietăți de Lolium Perenne. Varietăți bune din punctul de vedere al germinării. Varietățile au frunze fine ce permit o cosire mai joasă. Cosirea joasă ajută la micșorarea perioadei de pregătire a terenului pentru jocurile de fotbal.

Barenbrug Olanda a inclus soiuri de Lolium Perenne atât cu o mare rezistență peste iarnă, cât și toleranță la condițiile de secetă.

Germinarea rapidă

Așa cum se potrivește unui amestec specific de însămânțare, Speedy Green germinează și se stabilește rapid, astfel încât să existe din nou un gazon frumos în cel mai scurt timp. În lunile de vară, Speedy Green este amestecul ideal pentru a obține din nou un gazon ferm și atractiv în loc de un gazon plin de pete goale.

Potrivit pentru restaurarea terenurilor de sport, a parcurilor și a locurilor utilizate intens. Pe lângă aplicația pentru terenuri de sport, Speedy Green mai are și aplicația pentru parcuri și alte locuri utilizate intens. Multe persoane se confruntă cu sarcina de a crea rapid un gazon frumos în lunile de vară. Soluția ideala este gazonul Barenbrug Speedy Green.

Specificații Semințe gazon SPEEDY GREEN Barenbrug

• Viteza de instalare: foarte mare
• Cerințe de azot: ridicate
• Viteza de creștere: mare
• Înălțimea de tăiere: de la 20 mm

Informații suplimentare

Greutate 15 kg

Poate te intereseaza ...

erbicide fungicide tratamente plante magazin agricol
Magazin in mentenanță

Comandă

Magazinul nostru online este momentan in mentenanță. Pentru comenzi sunați va rog la numerele următoare de telefon :

0743018859
0770185176
0741430868