Magazin Agricol - Produse Agricultura - Fito Flora
Magazin Agricol - Produse Agricultura - Fito Flora

Seminte Vinca – 0,1 g

Cod produs: FIT-1305
Vinca este poate cea mai rezistentă plantă la căldurile mari ale verii. Este puțin pretențioasă la calitatea solului și la udare. Culorile predominante sunt roșu, alb sau violet, simple sau cu ochi alb în centru.

Descriere

Amplasare:

Este o plantă sezonieră, perioada de înflorire începe primăvara și se termină toamna târziu. Înflorește din luna mai până în septembrie. Rădăcina poate rezista și iarna până la temperaturi de aproximativ –10 grade C. Ea poate fi crescută în grădină sau balcon și se amplasează într-un loc cu soare sau semiumbră.

Udare:

Pământul trebuie să fie în permanență umed, bine drenat, de aceea se recomandă să se pună un strat subțire de granule pe fundul ghiveciului înainte de plantare, astfel realizandu-se udarea optimă a plantei. În timpul verii se vor uda în fiecare zi dimineața sau seara și o dată la 2 săptămâni se recomandă adăugarea unui îngrășământ pentru plante cu flori.

Vinca începe să dezvolte tulpini înalte, mai ales la sfârșitul verii; se ciupește o treime de la vârf, pentru a încuraja ramificarea; în același timp, operațiunea va duce la apariția altor flori.

Ca dimensiuni, Vinca poate ajunge la 25 cm înălțime.

Poate te intereseaza ...

erbicide fungicide tratamente plante magazin agricol
Magazin in mentenanță

Comandă

Magazinul nostru online este momentan in mentenanță. Pentru comenzi sunați va rog la numerele următoare de telefon :

0743018859
0770185176
0741430868