Magazin Agricol - Produse Agricultura - Fito Flora
Magazin Agricol - Produse Agricultura - Fito Flora

Semințe Thunbergia – 0,5 g

Cod produs: FIT-1258
Florile sunt în formă de pâlnie cu gâtul lung și gura larg deschisă, colorate în nuanțe diferite de galben, dar pot fi întâlnite și flori albe sau crem. Centrul florii este brun închis, de unde și denumirea de Suzana cu ochi negri. Înflorește abundent, din iunie până în octombrie.

Descriere

Thunbergia se înmulțește prin semințe. Acestea se seamănă în ghivece în luna martie, în casă sau seră. Plantele răsar în două-trei săptămâni de la semănat. Când sunt suficient de mari și este destul de cald afară, în luna mai, răsadurile se mută în grădină.

Planta are nevoie de un suport pe care să fie dirijată. Poate fi crescută și ca plantă atârnătoare dacă este plantată în ghivece suspendate.
Spre deosebire de alte specii anuale, Thunbergia este o floare pretențioasă, necesitând anumite condiții ca să înflorească. Are nevoie de locuri însorite, dar trebuie ferită de curenții de aer. Temperatura ideală este de 22-24 grade, dar suportă cu succes și temperaturi mai mari.

În privința solului, acesta trebuie să fie fertil, umed și bine drenat. Thunbergia alata trebuie udată din plin, dar cu grijă ca apa să nu baltească. Nu se udă niciodată florile.

Se fertilizează de două ori pe lună, de primăvara până toamna.

Poate te intereseaza ...

erbicide fungicide tratamente plante magazin agricol
Magazin in mentenanță

Comandă

Magazinul nostru online este momentan in mentenanță. Pentru comenzi sunați va rog la numerele următoare de telefon :

0743018859
0770185176
0741430868