Magazin Agricol - Produse Agricultura - Fito Flora
Magazin Agricol - Produse Agricultura - Fito Flora

Semințe Petunia Pendula hibrid F2 – 0,01 g

Cod produs: FIT-1161
Petunia hybrida pendula Polka este o plantă anuală cu lăstari lungi de 70-80 cm în poziție curgătoare. Florile sunt mari, numeroase, frumos colorate și cu durată lungă de înflorire. Preferă un substrat bogat, loc luminos, multă căldură, udare și fertilizări repetate.

Descriere

Petunia este una dintre cele mai impresionante și strălucitoare flori, disponibilă într-o varietate largă de culori.

Petunia este o plantă perenă, dar hibrizii folosiți în prezent sunt programați genetic să producă multe flori, astfel că se epuizează biologic foarte repede.

Răsadurile se aranjează în ghivece sau jardiniere până la finele lunii martie. De la începutul lui aprilie se pot așeza pe terase, în balcoane sau în jardinierele de la fereastră.

Unul din marile avantaje pe care le au petuniile este că acestea suportă locurile călduroase și puternic însorite. Petuniilor le place soarele, cât mai mult. Însă trebuie reținut că în zilele caniculare acestea suferă puternic și se poate ajunge chiar la îngălbenirea plantei și chiar moartea acesteia. Cel mai bun loc de amplasare a unei petunii este o zonă cu relativă umbră. Astfel, se asigură petuniei jumătate din zi umbră, jumătate soare. Când temperaturile depășesc 35 de grade, ideal ar fi ca plantele să stea în umbră.

Poate te intereseaza ...

erbicide fungicide tratamente plante magazin agricol
Magazin in mentenanță

Comandă

Magazinul nostru online este momentan in mentenanță. Pentru comenzi sunați va rog la numerele următoare de telefon :

0743018859
0770185176
0741430868