Magazin Agricol - Produse Agricultura - Fito Flora
Magazin Agricol - Produse Agricultura - Fito Flora

Semințe Margarete de grădină roșii – 0.2 g

Cod produs: FIT-1057
Plantă perenă cu tulpini drepte, ramificate sub formă de tufă, înălțimea 40-70 cm. Speciile perene se înmulțesc prin semințe sau prin divizarea tufelor. Preferă soluri fertile, profunde, expuse la soare, suficient de umede. Utilizare: flori tăiate, grupuri, borduri.

Descriere

Margaretele pot fi pitice sau foarte înalte, au flori fine și elegante, sunt relativ simplu de îngrijit și sunt rezistente la boli.

Solul:
Pentru că aceste plante să se transforme în flori frumoase, pământul în care își dezvoltă rădăcinile este necesar să fie unul bine drenat, cu umiditate moderată și pH neutru sau slab alcalin.

Lumina:
Lumina soarelui este foarte importantă. O astfel de plantă nu va crește dacă este ținută la umbră. Adoră locurile însorite sau semiumbra.

Irigarea:
Margareta se dezvoltă foarte bine și dacă nu este udată prea mult. Se va dezvolta mult mai bine dacă solul este menținut umed, însă irigarea este importantă mai ales vara.

Fertilizarea:
Pentru a se grăbi creșterea și pentru a ajuta la o dezvoltare cât mai plăcută a margaretelor, se vor găsi în farmaciile fitosanitare îngrășăminte lichide sau hidrosolubile care se pot utiliza.

Poate te intereseaza ...

erbicide fungicide tratamente plante magazin agricol
Magazin in mentenanță

Comandă

Magazinul nostru online este momentan in mentenanță. Pentru comenzi sunați va rog la numerele următoare de telefon :

0743018859
0770185176
0741430868