Magazin Agricol - Produse Agricultura - Fito Flora
Magazin Agricol - Produse Agricultura - Fito Flora

Semințe Lupin – 0.5 g

Cod produs: FIT-1045
Plantă perenă cu tulpini erecte numeroase, înalte de 50-100 cm cu flori de culori variate. Necesită soluri nu prea umede, cu expunere la soare. Se utilizează în ronduri, flori tăiate.

Descriere

Lupinul este o plantă favorită pentru grădină, oferind culoare până la jumătatea lui mai și începutul lunii iunie. Are inflorescențe impresionante, foarte atrăgătoare, frunzele fiind verde deschis și acoperite cu peri fini argintii. Sunt plante rezistente și deși nu sunt parfumate, sunt extrem de decorative atât în casă cât și în grădină.

Plantarea lupinului:

Lupinii au nevoie de soare din plin sau semiumbră, iar solul ar trebui să fie umed, bine drenat, acid sau neutru. Ca multe alte plante perene cu flori înalte, lupinul are nevoie de o poziție adăpostită. Se recomandă evitarea plantării lui în ghivece, deoarece se simte mult mai bine în grădină. Dacă va fi plantat în ghiveci, va avea o creștere lentă și va fi expus atacurilor afidelor.

Îngrijirea lupinului:

Groapa pentru plantare se va săpa într-un sol bine drenat. El are nevoie de apă și sprijin, mai ales dacă se plantează vara. Plantele tinere tind să se acomodeze mai bine în grădină decât exemplarele mari și mature.

Poate te intereseaza ...

erbicide fungicide tratamente plante magazin agricol
Magazin in mentenanță

Comandă

Magazinul nostru online este momentan in mentenanță. Pentru comenzi sunați va rog la numerele următoare de telefon :

0743018859
0770185176
0741430868