Magazin Agricol - Produse Agricultura - Fito Flora
Magazin Agricol - Produse Agricultura - Fito Flora

Raticid Storm Ultra Secure – 300 g

Cod produs: FIT-113
STORM ULTRA SECURE este o momeală rodenticidă gata de utilizat sub formă de cub de 25 g. Cuburile STORM sunt destinate utilizării în interiorul și în jurul clădirilor. Ele pot fi utilizate numai în stațiile de deratizare și punctele de depunere a momelilor greu accesibile și inchise, numai de către persoane care au primit o pregătire adecvată în manipularea în siguranță a otrăvii.

Descriere

Dozare:

Controlul șoarecilor: Folosiți 25 g (1 bloc) per stație de momeală. Dacă este necesară mai mult de o stație de control a șobolanilor, distanța minimă dintre stații ar trebui să fie de 1-2 m.
Controlul șobolanului: Folosiți 50-75 g de momeală (2 – 3 cuburi) într-o stație de deratizare. Dacă sunt necesare mai multe posturi de momeală, distanța minimă dintre stații ar trebui să fie de 5-10 m.

Note de utilizare:

Când amplasați posturi de momeală în apropierea sistemelor de drenaj, trebuie avut grijă să vă asigurați ca momeală nu intră în contact cu apa.
Stațiile de deratizare unde va fi plasată otrava trebuie să o protejeze de condițiile meteorologice (ploaie, zăpadă etc.). Acestea trebuie amplasate în locuri protejate împotriva inundațiilor. Dacă stațiile de momeală sunt situate în apropierea apelor de suprafata (de exemplu, râuri, iazuri, cursuri de apa, terasamente, șanturi de irigare) sau sisteme de drenaj, asigurați-vă că momeala nu intră în contact cu apa.
Orice momeală deteriorată de apă sau contaminată trebuie înlocuită cât mai curând posibil.
Nu puneti cuburi direct în vizuini pentru rozătoare.
Ar trebui efectuate inspecții regulate ale stațiilor de momeală (cel puțin o dată la 2-3 zile la începutul perioadei de eradicare pentru șoareci, cel puțin la fiecare 5-7 zile pentru șobolani și cel puțin o dată pe săptămână după aceea) pentru a determina eficacitatea produsului, evaluați starea stațiilor de momeală și îndepărtați rozătoarele moarte. Refaceți momeala mâncată de rozătoare.
După terminarea tratamentului cu derat, îndepărtați stațiile de momeală și orice momeală găsită în afara stațiilor. Utilizarea acestui produs ar trebui să ucidă rozătoarele în 35 de zile.

Informații suplimentare

Greutate 0.3 kg
Acțiune produs

Sănătate publică și DDD

Daunatori

Soareci, Sobolani

Poate te intereseaza ...

erbicide fungicide tratamente plante magazin agricol
Magazin in mentenanță

Comandă

Magazinul nostru online este momentan in mentenanță. Pentru comenzi sunați va rog la numerele următoare de telefon :

0743018859
0770185176
0741430868