Magazin Agricol - Produse Agricultura - Fito Flora
Magazin Agricol - Produse Agricultura - Fito Flora

Insecticid Draker 10.2 – 50 ml

Cod produs: FIT-411
Draker 10.2 este un insecticid concentrat microincapsulat, cu spectru larg de acțiune și efect de lungă durată. Nu conține solvent, nu are miros, nu pătează și nu afectează plantele.

Descriere

Formula conține tetrametrină, care are o acțiune insecticidă cu efect de impact, și cipermetrină, care reprezintă efectul rezidual, optimizat prin microincapsulare. De fapt, microcapsulele au rolul de a proteja substanțele active și de a asigura eliberarea treptată a acestora.

Draker 10.2 elimină insectele prezente la momentul aplicării și previne infestarea ulterioară pentru minim 2-3 săptămâni.

Produsul este eficient împotriva unei game largi de insecte dăunătoare prezente în spațiile comerciale și industriale, precum și în locuințe: gândaci, furnici, purici, păianjeni, ploșnițe, căpușe, peștișori de argint, insecte prezente în depozite și magazii, invadatori ocazionali, precum și acarieni.

Este eficient și împotriva insectelor zburătoare precum muște, tăuni, țânțari, musculițe și viespi care vin în contact cu suprafețele tratate (pereți, pardoseli, jaluzele, perdele, tapițerii etc).

Draker 10.2 poate fi utilizat în:

Locuințe
Depozite
Hoteluri
Scoli
Spitale
Clădiri publice
Spații de industrie alimentară
Grajduri

Se poate aplica pe garduri vii și pe peluze.

Soluția insecticidă se aplică cu pompe normale de stropire, în special la plinte, în colțuri și fisuri, în spatele mobilierului și sub acesta, în spatele aparatelor electrocasnice și sub acestea, în locurile de strângere a gunoiului, în spații sanitare, în magazii și grajduri.

Daca se tratează în grajduri, mai întâi vor fi scoase animalele, iar înainte da a fi aduse înapoi se va aerisi bine încăperea.

Pentru a preveni și împiedica reinfestarea spațiilor interne, se recomandă și pulverizarea mediului extern al locațiilor pe o înălțime de aproximativ 1 metru și în același timp fâșia de teren înconjurătoare pe o lățime de 1 metru.

Doze de utilizare:

Pe suprafețe neabsorbante: 5 – 10 ml/l apă în funcție de gradul de infestare.
Pe suprafețe absorbante: 10 – 20 ml/l apă.
Pentru muște și gândaci de bucătărie: 10 – 30 ml/l apă.

Informații suplimentare

Greutate 0.05 kg
Cantitate apă dizolvată

2 Litri

Daunatori

Acarieni, Capuse, Furnici, Gandaci, Plosnite, Purici

Acțiune produs

Sănătate publică și DDD

Poate te intereseaza ...

erbicide fungicide tratamente plante magazin agricol
Magazin in mentenanță

Comandă

Magazinul nostru online este momentan in mentenanță. Pentru comenzi sunați va rog la numerele următoare de telefon :

0743018859
0770185176
0741430868