Magazin Agricol - Produse Agricultura - Fito Flora
Magazin Agricol - Produse Agricultura - Fito Flora

Sumago îngrășământ organic BIOS – 100 g

Cod produs: FIT-464
Sumago este un îngrășământ organic ce oferă o dezvoltare mai bună plantelor, acestea intensificându-și metabolismul, culoarea devenind mai verde, iar rezistența la boli mai crescută.

Descriere

Ce efect are și cum se folosește Sumago?

Produsul Sumago se poate aplica la toate plantele de cultură, atât cele destinate producției sau comercializării, cât și celor ornamentale.

Pentru legume:

Primăvara, atunci când se începe lucrul în grădină, se împrăștie 2 linguri (aproximativ o mână) de Sumago pe fundul fiecărui cuib în care plantați răsadurile (de tomate, castraveți, vinete, ardei) sau când semănați legume (dovlecei, pepeni)
Sumago aduce un aport important de nutrienți absolut necesari pentru dezvoltarea mai bună a tuturor plantelor.

Pentru pomi:

Împrăștiați Sumago primăvara devreme, pe solul din jurul pomilor (4-5 linguri). Acest produs ușurează asimilarea calciului în plante, evitând putrezirea fructelor.

Pentru conifere:

Datorită condițiilor vitrege din timpul iernii (lipsa soare, căldură, etc.) coniferele suferă anumite modificări fiziologice, cel mai adesea dobândind o culoare brun-ruginie.

Pentru remedierea acestor modificări se poate folosi Sumago la începutul primăverii, în următorul fel: udați solul sau stropiți foliar coniferele cu o soluție 0,5-1% în apă (1 plic de 100 grame la 20 litri de apă radicular sau 1 plic de 100 grame la 10 litri de apă foliar).

Dacă repetați această operație de 2-3 ori din 10 în 10 zile, coniferele vor avea o culoare verde intens după perioada de iarnă.

Informații suplimentare

Greutate 0.1 kg
Cantitate apă dizolvată

10 Litri

Cultura

Flori ornamentale, Legume, Plante ornamentale, Toate culturile

Acțiune produs

Preventivă

Poate te intereseaza ...

erbicide fungicide tratamente plante magazin agricol
Magazin in mentenanță

Comandă

Magazinul nostru online este momentan in mentenanță. Pentru comenzi sunați va rog la numerele următoare de telefon :

0743018859
0770185176
0741430868