Magazin Agricol - Produse Agricultura - Fito Flora
Magazin Agricol - Produse Agricultura - Fito Flora

Sulfomat 80 tip MIF Mifalchim – 1 kg

Cod produs: FIT-509
Sulf 80% produs supermicronizat pentru pomicultură, viticultură și legumicultură.

Descriere

Îngrășământul Sulfomat 80 PU tip MIF pune în valoare microelementul sulf, având caracter de stimulator de vegetație și metabolizant al nutrienților asigurând o foarte bună fotosinteză și, totodată, este copia fidelă a produsului fungicid Sulfomat 80 PU, care folosește ca substanță activă sulful, cu rol important în combaterea făinării în diverse plantații.

Utilizarea este foliară, stropindu-se până la umectare completă la temperaturi sub 25 grade C, folosind o doză de 40 g / 10 litri soluție (0,4% concentrație) în perioada de vegetație a culturilor de viță de vie, pomicultură, legumicultură, arbuști ornamentali și 80 g / 10 litri soluție (0,8% concentrație) pentru culturile de grâu, rapiță și floarea soarelui.

Îngrășământul Sulfomat 80 PU tip MIF este compatibil cu produsele pe baza de cupru (îngrășământ cupru calcic tip MIF), asigurându-se o foarte bună protecție împotriva bolilor foliare și totodată o dezvoltare armonioasă a plantelor și implicit a fructelor rezultate.

Îngrășământul poate fi folosit în diferite rețete de tratamente fitosanitare, sulful având caracter de stimulator de vegetație.

Informații suplimentare

Greutate 1 kg

Poate te intereseaza ...

erbicide fungicide tratamente plante magazin agricol
Magazin in mentenanță

Comandă

Magazinul nostru online este momentan in mentenanță. Pentru comenzi sunați va rog la numerele următoare de telefon :

0743018859
0770185176
0741430868