Magazin Agricol - Produse Agricultura - Fito Flora
Magazin Agricol - Produse Agricultura - Fito Flora

Sanared pentru refacerea scoarței BIOS – 100 g

Cod produs: FIT-461
Sanared – biostimulator pentru refacerea scoarței – vindecă rănile pomilor produse de rozătoare (șoareci, iepuri, căprioare), ger, arsuri, boli. Pomi mai sănătoși pentru fructe de calitate superioară!

Descriere

Caracteristici Sanared – biostimulator pentru refacerea scoarței

O problemă frecventă este deteriorarea scoarței pomilor fructiferi și a speciilor forestiere din cauza atacului rozătoarelor reprezintă o problemă delicată în pomicultură.

Vă prezentăm produsul Sanared – biostimulator pentru refacerea scoarței care vine în ajutorul pomicultorilor în cazul atacurilor mai mici, deteriorări ce nu afectează vasele liberiene din structura scoarței pomilor. Sanared nu are efect în cazul în care scoarța pomilor a fost roasă de jur-împrejur deoarece circulația sevei este oprită și pomul nu se mai hrănește.

Sanared este un biostimulator obținut din compuși naturali cu efecte protectoare. Aplicat pe zonele afectate ale scoarței, funcționează ca o barieră ce asigură protecție împotriva factorilor de mediu dăunători și previne infectarea rănii până la refacerea completă a țesuturilor.

Mod de utilizare Sanared – biostimulator pentru refacerea scoarței

– pentru obținerea pastei de Sanared – biostimulator pentru refacerea scoarței: la 1 kg de pudră se adaugă aprox. 0.7 l apă și se aplică cu o pensulă pe zonele afectate

– înainte de utilizare, se recomandă curățirea scoarței (funii de rafie, cuțite din lemn, perii de sârmă), după care se aplică pasta pe rană

– pentru rezultate cât mai bune se recomandă aplicarea Sanared cât mai aproape de momentul daunei

– dacă a plouat la 1-2 zile după aplicarea tratamentului, acesta se repetă pentru a asigura o aderență cât mai bună

Dacă tratamentul se efectuează corespunzător, locurile deterioarate se vor reface în totalitate într-un interval de 1-2 ani.

Informații suplimentare

Greutate 0.1 kg
Cantitate apă dizolvată

70 Litri

Cultura

Pomi fructiferi

Acțiune produs

Curativă

Poate te intereseaza ...

erbicide fungicide tratamente plante magazin agricol
Magazin in mentenanță

Comandă

Magazinul nostru online este momentan in mentenanță. Pentru comenzi sunați va rog la numerele următoare de telefon :

0743018859
0770185176
0741430868