Magazin Agricol - Produse Agricultura - Fito Flora
Magazin Agricol - Produse Agricultura - Fito Flora

Îngrășământ organic Orgevit – 7 kg

Cod produs: FIT-563
ORGEVIT. Îngrășământ organic sub formă de peleți, utilizat pentru fertilizări de bază.

Descriere

ORGEVIT este o sursă optimă de substanțe nutritive și humus, fiind un îngrășământ organic sub formă de peleți, de calitate excepțională la un preț accesibil. Provine 100% din substanțe organice de proveniență naturală (pasăre), conținând toate micro și macroelementele necesare plantelor. Îngrășământul conține un mare procent de elemente organice care sunt esențiale pentru păstrarea fertilității solului.

ORGEVIT se utilizează pentru fertilizarea din domeniul horticol și agricol cu predilecţie pentru sere, solarii, câmp liber, livezi, viță de vie, căpșuni. Prin substanțele sale ajută la absortia mai ușoară și graduală a elementelor nutritive din sol, îmbunătățește structura solului, mărește capacitatea de reținere a apei, are pH neutru și nivel de clor scăzut.

ORGEVIT, datorită conținutului scăzut de amoniu nu arde rădăcinile plantelor și nu conține elemente minerale. Este 100% natural, tratat termic, lipsit de semințe de buruieni, liber de boli și dăunători.

AVANTAJE TEHNOLOGICE

materie organică conținută garantează mărirea conținutului de humus din sol
stimulează o activitate microbiană în sol, favorabilă dezvoltării plantelor
bună solubilitate în apă, ceea ce permite o descompunere ușoară și graduală
asigură gradual elementele nutritive necesare creșterii plantelor
un conținut bogat de fibre
crește rezistența la boli a plantei
se poate aplica ușor datorită formei de prezentare (granulare)
conținutul ridicat de calciu reduce apariția carenței de calciu

MOD DE APLICARE

ORGEVIT – Îngrășământ organic pentru fertilizări de bază – se împrăștie mecanic sau manual la suprafața solului, după care se încorporează la maxim 15 cm adâncime. Se poate aplica și la plantare, dar atunci trebuie îngropat în șanțuri pe lungimea liniei de plantare la 5-10 cm. Cantitățile necesare depind de tipul de sol și cultura (sere/solarii 1,5- 2 t/ha, legume în câmp 1- 1,5 t/ha, livezi 2-3 t/ha, vie 1- 1,5 t/ha căpșuni 1-1,5 t/ha, gazon 1-1,5 t/ha).

UTILIZARE

Se recomandă folosirea îngrășământului ORGEVIT ca fertilizare de bază (aproximativ 2/3 din cantitatea necesară de azot), iar restul nutrienților necesari să fie adăugați prin îngrășăminte minerale. Acest lucru se poate face de exemplu prin irigare. La anumite culturi și la culturile ecologice, îngrășămintele ORGEVIT trebuie utilizate și în timpul perioadei de vegetație.

Informații suplimentare

Greutate 7 kg

Poate te intereseaza ...

erbicide fungicide tratamente plante magazin agricol
Magazin in mentenanță

Comandă

Magazinul nostru online este momentan in mentenanță. Pentru comenzi sunați va rog la numerele următoare de telefon :

0743018859
0770185176
0741430868