Magazin Agricol - Produse Agricultura - Fito Flora
Magazin Agricol - Produse Agricultura - Fito Flora

Herba-Mus soluție anti-mușchi – 300 g

Cod produs: FIT-428
Produsul Herba-mus este folosit pentru distrugerea mușchilor din iarbă și gazon, dar și de pe acoperișuri, garduri sau alte suprafețe.

Descriere

Mușchii apar în zonele umede și umbrite din grădini sau curți, aceștia adăpostind diverși agenți fitopatogeni (insecte, ouă, pupe, larve, adulți), precum și o sumedenie de spori sau micelii ale ciupercilor fitopatogene care constituie un real pericol.
Pentru distrugerea acestora se poate folosi preparatul Herba-mus care îi usucă în scurt timp.

Cum se utilizează produsul Herba-mus?

Herba-mus se utilizează prin stropirea mușchilor cu o suspensie de 1% în apă. Astfel, într-o stropitoare, se amestecă 100 grame în 10 litri de apă sau 1 kg Herba-mus în 100 litri de apă și sub agitare energică se stropesc mușchii.

Este bine ca tratamentul să se înceapă primăvara cât mai devreme, când temperaturile devin pozitive (peste 5 grade Celsius) și să se repete, la interval de 7 zile, până ce mușchii se usucă. După ce s-au uscat se strâng cu grebla și se distrug.

Pentru mușchii din gazon/iarbă se fac tratamente după fiecare coasă sau tundere până la dispariția lor completă.

Pentru mușchii de pe acoperișuri vă sfătuim să așteptați anotimpul cald și frumos pentru a nu repeta prea des această operație.

A nu se amână tratamentele! Cu cât iarba din zona cu mușchi este mai mare, cu atât aplicarea va fi mai dificilă și efectul mai diminuat.

Informații suplimentare

Greutate 0.3 kg
Cantitate apă dizolvată

30 Litri

Acțiune produs

Curativă

Poate te intereseaza ...