Magazin Agricol - Produse Agricultura - Fito Flora

Avem grijă de plantele tale!

Magazin Agricol - Produse Agricultura - Fito Flora

Fungicid Melody Compact 49 WG – 200 g

Cod produs: FIT-327
Melody Compact 49 WG, fungicid sistemic și de contact pentru combaterea manei la vița de vie.

Descriere

Melody Compact 49 WG se caracterizează prin activitatea local sistemică, dar și de contact, a celor două substanțe active asupra ciupercilor patogene. Iprovalicarb acționează preventiv împotriva germinării sporilor, curativ prin stoparea creșterii miceliului intracelular în primele două zile după producerea infecției și antisporulant, dacă infecția a avut loc deja, oprind formarea fructificațiilor și sporularea. În acest fel este stopată diseminarea manei. Oxiclorura de cupru este o substanță activă de contact cu acțiune preventivă împotriva germinării sporilor și pătrunderii miceliului în plantă. Melody Compact are eficacitate ridicată inclusiv împotriva formelor rezistente la alte produse specifice pentru mană. Nu afectează procesele de fermentație și vinificație.

Omologări Fungicid MELODY COMPACT 49 WG

Vița de vie
Organism țintă: Mana (Plasmopara viticola)
Doza: 1,5 kg/ha

Mod de acțiune Fungicid MELODY COMPACT 49 WG

Melody Compact 49 WG are activitate local sistemică și de contact, cu acțiune preventivă, curativă și antisporulantă. Iprovalicarb acționează preventiv împotriva germinării sporilor, curativ prin stoparea creșterii miceliului intracelular în primele două zile după producerea infecției și antisporulant, dacă infecția a avut loc deja, oprind formarea fructificațiilor și sporularea.
În acest fel este stopată diseminarea manei. Oxiclorura de cupru este o substanță activă de contact cu acțiune preventivă împotriva germinării sporilor și pătrunderii miceliului în plantă. Melody Compact are eficacitate ridicată inclusiv împotriva formelor rezistente la alte produse specifice pentru mană. Nu afectează procesele de fermentație și vinificație.

Mod de utilizare Fungicid MELODY COMPACT 49 WG

Vița de vie
Se utilizează la doza de 1,5 kg/ha pentru 1-3 tratamente preventive, atât înainte de înflorit (începutul căderii capisonului), cât și după înflorit, din faza de degajare a ciorchinilor până la faza înainte de pârgă. Interval între tratamente: 8-10 zile. Se utilizează 1000 l soluție/ha. Timp de pauză: 21 zile atât la strugurii de masă, cât și la strugurii destinați vinificației.

Informații suplimentare

Greutate 0.2 kg
Cultura

Viță de vie

Boli combătute

Mană

Acțiune produs

Curativă, De contact, Preventivă, Sistemică

Cantitate apă dizolvată

100 Litri

Poate te intereseaza ...

erbicide fungicide tratamente plante magazin agricol
Magazin in mentenanță

Comandă

Magazinul nostru online este momentan in mentenanță. Pentru comenzi sunați va rog la numerele următoare de telefon :

0743018859
0770185176
0741430868