Magazin Agricol - Produse Agricultura - Fito Flora

Avem grijă de plantele tale!

Magazin Agricol - Produse Agricultura - Fito Flora

Erbicid selectiv Penditim 33 EC – 1 Litru

Cod produs: FIT-317
Penditim 33 EC este un erbicid rezidual preemergent și postemergent, destinat combaterii buruienilor monocotiledonate și unele dicotiledonate din culturile agricole.

Descriere

Ce este Penditim 33 EC și pentru ce se folosește?

Penditim 33 EC este un erbicid rezidual preemergent și postemergent, destinat combaterii buruienilor monocotiledonate și unele dicotiledonate din culturile agricole. Este absorbit prin vârfurile de creștere ale hipocotilului sau al părții supraterane. Erbicidul inhibă germinația semințelor de buruieni. Produsul are acțiune de lungă durată.

Când și cum se aplică Penditim 33 EC?

Se poate aplica pe sol în 3 moduri: înainte de semănat urmat de o ușoară încorporare; după semănat înainte de răsărirea culturii și a buruienilor, fără a fi încorporat; după răsărirea culturii.

Erbicidul se poate încorpora la floarea soarelui și speciile leguminoase, deoarece aceste specii prezintă și selectivitate fiziologică. La alte culturi nu se recomandă încorporarea. Este bine ca buruienile să nu fie încă răsărite sau să fie în stadiu de plantulă în curs de răsărire. Distribuția pe suprafața solului să fie uniformă, fară suprapuneri sau greșuri. Efectul maxim se obține atunci când solul este la umiditate optimă pentru cultură.

Poate fi aplicat cu echipamente convenționale de pulverizat, reglate și calibrate conform instrucțiunilor de utilizare furnizate de producător. Volumul de soluție utilizat este de 300-400 L/ha, în funcție de echipamentul de stropit.

Culturi omologate:
Porumb
Soia
Fasole
Mazăre
Lupin
Căpșuni
Floarea soarelui
Pomi fructiferi
Viță de vie
Țelină
Tomate
Ceapă
Arpagic
Usturoi
Praz
Tutun
Legume
Grâu
Orz
Triticale
Morcov
Pătrunjel de rădăcină

Informații suplimentare

Greutate 1 kg
Cultura

Arpagic, Căpșuni, Ceapă, Fasole, Floarea soarelui, Grâu, Legume, Lupin, Mazăre, Morcov, Orz, Pătrunjel rădăcină, Pomi fructiferi, Porumb, Praz, Soia, Țelină, Tomate, Triticale, Tutun, Usturoi, Viță de vie

Buruieni combătute

Dicotiledonate, Monocotiledonate

Acțiune produs

Postemergentă, Preemergentă, Selectivă, Sistemică

Poate te intereseaza ...

erbicide fungicide tratamente plante magazin agricol
Magazin in mentenanță

Comandă

Magazinul nostru online este momentan in mentenanță. Pentru comenzi sunați va rog la numerele următoare de telefon :

0743018859
0770185176
0741430868