Magazin Agricol - Produse Agricultura - Fito Flora

Avem grijă de plantele tale!

Magazin Agricol - Produse Agricultura - Fito Flora

Bulbi flori Ranunculus Pink

Cod produs: FIT-772
Ranunculus Pink sau Piciorul Cocoșului este o plantă potrivită atât pentru grădini, cât și în ghivece și jardiniere. Planta are dimensiuni reduse, având o talie de 30 de cm.

Descriere

Florile de Ranunculus Pink prezintă petale dese, de culoare roz, asemănătoare bujorului sau trandafirului. Este o plantă foarte apreciată în rândul floriștilor și nu numai, fiind potrivită în orice tip de aranjament.

Cum cultivăm bulbii de Ranunculus

De regulă, bulbii de Ranunculus (grifele) se plantează toamna sau primăvara, în gropi mici, de până la 10 cm adâncime. Se recomandă să păstrați substratul umed, udând cu regularitate. Până la plantare, bulbii se păstrează într-un loc răcoros.

Necesită amplasarea în loc însorit. Zonele cele mai favorabile din România pentru cultura acestei plante sunt zona Mării Negre și zona de Sud-Vest a țării, zone cu ierni mai blânde, unde scade riscul de îngheț peste iarnă al bulbilor.

Pentru a evita riscul înghețului, Ranunculus se poate așeza pe o verandă în ghiveci, protejat de risc de îngheț. În vara următoare aspectul va fi unul fabulos.

Poate te intereseaza ...

erbicide fungicide tratamente plante magazin agricol
Magazin in mentenanță

Comandă

Magazinul nostru online este momentan in mentenanță. Pentru comenzi sunați va rog la numerele următoare de telefon :

0743018859
0770185176
0741430868