Magazin Agricol - Produse Agricultura - Fito Flora

Avem grijă de plantele tale!

Magazin Agricol - Produse Agricultura - Fito Flora

Bulbi flori Lalele Denmark – Springtime

Cod produs: FIT-670
Lalea „Danemarca” (Tulipa) aparține lalelelor „Triumf” care împodobesc marginile grădinii atunci când primăvara este primăvară plină. Aceste plante cu înălțime medie cresc în medie 40 – 50 cm înălțime. Florile se dezvoltă la sfârșitul lunii aprilie și la începutul lunii mai.

Descriere

Lalele Denmark

– perioada optimă de plantare: septembrie-decembrie
– adâncimea de plantare: 8 cm
– distanța de plantare: 10 cm
– talia plantei: 20 cm
– perioada de înflorire: martie-aprilie
– destinația: flori de tăiat
– calibru : 11/12

Soiul „Danemarca” dezvoltă flori bicolore, viu colorate, formate din petale roșii cu margini galbene. Această varietate atractivă cu flori unice este ideală pentru granițele perene și compozițiile de primăvară. Este cultivat în mod obișnuit pentru flori tăiate, deoarece rămâne proaspăt în vaze pentru o lungă perioadă de timp.

Lalelele cresc și înfloresc cel mai bine plantate într-un loc însorit, deși umbra deschisă nu le face rău. Solul fertil și permeabil garantează cultivarea cu succes și vă încurajăm să fertilizați plantele în fiecare primăvară cu îngrășământ cu mai multe componente. Plantați bulbi de lalele „Danemarca” în toamnă adâncime de 12 cm. Arată cel mai bine plantate în grupuri libere, asigurați-vă că există spații de cel puțin 10 cm între plante singure. Acest soi poate crește în toată Europa Centrală, deoarece este complet rezistent la îngheț.

Poate te intereseaza ...

erbicide fungicide tratamente plante magazin agricol
Magazin in mentenanță

Comandă

Magazinul nostru online este momentan in mentenanță. Pentru comenzi sunați va rog la numerele următoare de telefon :

0743018859
0770185176
0741430868