Magazin Agricol - Produse Agricultura - Fito Flora

Avem grijă de plantele tale!

Magazin Agricol - Produse Agricultura - Fito Flora

Bulbi flori Iris Blue Magic

Cod produs: FIT-1885
Frunzele sale lungi și canelate sunt verzi, adesea cu o strălucire argintie. O singură floare se deschide pe tulpina sa înaltă și puternică. Au fost create nenumărate soiuri, care arată o mare varietate în culorile, formele și modelele florilor.

Descriere

Potrivit pentru sol bine permeabil, bogat în nutrienți, afanat, cu humus. Datorită staturii sale înalte, plantează în grupuri în mijlocul și spatele paturilor perene. Cunoscută în principal ca floare tăiată, este răspândită.

Partea de iernare a plantei poate fi lăsată în aer liber iarna, bulbul, tuberculul etc. nu este necesar să-l ridici toamna. Dacă populația de plante iernate a devenit prea densă, acestea pot fi împărțite, renovate și transplantate în lunile de vară. Dezgropați plantele când frunzele lor se usucă sau imediat după. După separare și clasificare, eventualele răni de pe bulbi și tuberculi destinați replantării sunt lăsate să se usuce într-un loc răcoros și aerisit. Apoi, la sfârșitul verii sau la începutul toamnei, plantați-le astfel încât să poată aștepta iarna bine înrădăcinată.

Dimensiune: 50-60 cm

Înflorire: iunie

Plantare: martie/aprilie, septembrie/octombrie

Necesar de lumina: soare

Rezistență la iarnă: da

Utilizare: pat peren, floare tăiată

Poate te intereseaza ...

erbicide fungicide tratamente plante magazin agricol
Magazin in mentenanță

Comandă

Magazinul nostru online este momentan in mentenanță. Pentru comenzi sunați va rog la numerele următoare de telefon :

0743018859
0770185176
0741430868