Magazin Agricol - Produse Agricultura - Fito Flora
Magazin Agricol - Produse Agricultura - Fito Flora

Biocera Pastă tăieri pomi – 100 g

Cod produs: FIT-1888
Biocera ca și ceară de altoit și produs pentru vindecarea și tratarea rănilor conține substanțe active naturale care, imediat după aplicare, pătrund 1-2 mm în țesuturile lemnului și distrug ciupercile și bacteriile care sunt acolo sau care se ivesc în timpul tăierii.

Descriere

Biocera se utilizează la pomii fructiferi, vița de vie, arbuști ornamentali. În cazul altoirii, la tăiere sau ruperi de crengi. În cazul tăierii unori crengi mai mari, cosmetizarea de primăvară, ori în cazul rănilor provocate de animale și furtuni sau pentru închiderea rănilor, dezinfectarea și protejarea rănilor până la vindecare în cazul producerii altor răni din diferite alte cauze. În cazul rănilor provocate de ruperi, crăpături sau de animale sălbatice porțiunea rănită se elimină și se acoperă imediat cu Biocera.

Acțiunea produsului de tratare se bazează pe acțiunea imediată a alcoolului și acțiunea de lungă durată a cearei de albine și a rășinei de pin. Celalalte părti componente Biocera asigură pelicula pe răni, elasticitate și rezistență.
Pelicula astfel obținută prin întărirea lui protejează rana tratată de alte infecții și împiedică evaporarea umezelii, precum și apariția lăstarilori lacomi.

Poate te intereseaza ...

erbicide fungicide tratamente plante magazin agricol
Magazin in mentenanță

Comandă

Magazinul nostru online este momentan in mentenanță. Pentru comenzi sunați va rog la numerele următoare de telefon :

0743018859
0770185176
0741430868