Magazin Agricol - Produse Agricultura - Fito Flora
Magazin Agricol - Produse Agricultura - Fito Flora

Zeamă sulfocalcică tip MIF – 1 Litru

Cod produs: FIT-514
Polisulfura de calciu tip MIF, cunoscută și ca zeamă sulfocalcică, este un foliar ce poate fi utilizat și în agricultura ecologică. Zeama sulfocalcică este recomandată pentru o dezvoltare corectă a culturilor de cereale, vița de vie, pomi fructiferi, legume.

Descriere

Sulful, principalul mineral prezent în compoziția acestui îngrășământ este un nutrient, un biostimulant esențial în formarea de proteine vegetale, aminoacizi și enzime. În plus, polisulfura de calciu tip MIF este soluția unui sol sau substrat cu proprietăți fizice, chimice și biologice îmbunătățite. Zeama sulfocalcică ajută atât la îmbunătățirea dezvoltării plantelor într-un mod sănătos, cât și la calitatea recoltei. Soluția sulfocalcică se utilizează în cazul carențelor de sulf, calciu și azot, dar și preventiv în perioada de vegetație împotriva dăunătorilor.

Polisulfura de calciu utilizare:
În pomicultură și viticultură, în etapa de înmugurire se adaugă 5-10L de zeamă sulfocalcica / 100 litri soluție (concentrație 5-10%). În perioada de vegetație 2 litri / 100 litri de soluție (2% concentrație). Stropirea se face la temperaturi mai mici de 20 grade Celsius și doar în zilele în care nu sunt ploi.

Specificații Polisulfura de calciu (Zeama sulfocalcica) tip MIF 1L:
Brand: Mifalchim
Tip produs: Îngrășământ universal, stimulator de vegetație
Domeniu de utilizare: vița de vie, culturi de cereale, legume, pomi fructiferi

Informații suplimentare

Greutate 1 kg

Poate te intereseaza ...

erbicide fungicide tratamente plante magazin agricol
Magazin in mentenanță

Comandă

Magazinul nostru online este momentan in mentenanță. Pentru comenzi sunați va rog la numerele următoare de telefon :

0743018859
0770185176
0741430868