Magazin Agricol - Produse Agricultura - Fito Flora
Magazin Agricol - Produse Agricultura - Fito Flora

Îngrășământ Granulat Osmocote Topdress 22+5+6+2MgO+TE – 25 kg

Cod produs: FIT-410
Osmocote Topdress FT 4-5 luni 22+05+06+2MgO+Te (Fusion Technology) are o componență specială care îl ajuta să se fixeze în mediul de creștere după aplicare, asigurând faptul că granulele nu se vor pierde în caz de distrugere a ghivecelor. Osmocote Topdress FT are o perioada de distribuție a substanțelor nutritive de 4-5 luni.

Descriere

Osmocote Topdress 22-05-06+2MGO+ME 4-5 luni a fost creat special pentru aplicările de îngrășăminte de la suprafaţa ghivecelor în care cresc plantele, cu efect de înverzire rapidă sau pentru corectarea rapidă a simptomelor de carenţă. Osmocote Topdress FT (Fusion Technology) are o componență specială care îl ajută să se fixeze în mediul de creștere după aplicare, asigurând faptul că granulele nu se vor pierde în caz de distrugere a ghivecelor. Aplicarea de suprafaţă se poate realiza în cazul irigării prin aspersie sau prin picurare. Dacă se utilizează irigarea prin picurare, produsul trebuie să fie plasat direct sub picurători.

Avantajele utilizării:

Aderă la suprafaţa substratului – nu se mai pierd granule când ghivecele se răstoarnă accidental.
Conţine nutrienţi cu eliberare imediată, cu eliberare lentă, dar şi cu eliberare controlată.
Granulaţie fină pentru o distribuire uniformă în ghivece.
Nu conţine praf.
Pachet de microelemente necesar pentru o înverzire rapidă.

Instrucțiuni de folosire:

A fost creat special pentru aplicările de îngrășăminte de la suprafaţa ghivecelor în care cresc plantele, cu efect de înverzire rapidă sau pentru corectarea rapidă a simptomelor de carenţă. Aplicarea de suprafaţă se poate realiza în cazul irigării prin aspersie sau prin picurare. Dacă se utilizează irigarea prin picurare, produsul trebuie să fie plasat direct sub picurători. Produsul poate fi aplicat cu aplicatoare recomandate de ICL.

Exemplu doză recomandată:

Doza totală în cazul utilizării unui ghiveci de 50 l:

3 g/l pentru primi 10 l = 30 g

1 g/l pentru cei 40 l în plus = 40 g

Total= 30 + 40 = 70 g pentru un ghiveci de 50 l

Atenție:

Reduceți dozele de aplicare de mai sus în cazul utilizării pentru un material de plantat sensibil. Aplicați produsul doar la suprafața substratului. În cazul folosirii irigării prin picurare, plasați produsul sub picurători.
Acest produs nu este destinat amestecării cu substratul de cultură sau plasării în găuri de plantare în acesta. Produsul Topdress nu poate fi utilizat pentru ferilizare prin microtuburi capilare sau picurare.
Aceste doze sunt pentru plantele care nu primesc niciun fel de alt îngrășământ și sunt de ordin general. Contactați reprezentantul dvs. ICL SF pentru recomandări specifice și ajustări în funcție de locul de cultivare: sere, solarii, etc.

Principiile de acțiune Osmocote:

Fiecare granulă este acoperită cu un înveliş organic care reglează eliberarea zilnică de nutrienți.
Granulele conțin macroelemente: N, P, K și microelemente: B, Cu, Fe, Mn, Mo şi Zn, iar Mg este adăugat la anumite produse.
Apa pătrunde prin înveliș şi dizolvă nutrienţii din interiorul granulei.
Nutrienţii dizolvaţi sunt eliberaţi prin peliculă, prin presiune osmotică.
Sub influenţa temperaturii, nutrienţii sunt eliberaţi într-un ritm constant, regulat şi controlat pe întreaga durată de longevitate.
După golire, membrana biodegradabilă intră într-un proces de descompunere treptată.

Informații suplimentare

Greutate 25 kg

Poate te intereseaza ...

erbicide fungicide tratamente plante magazin agricol
Magazin in mentenanță

Comandă

Magazinul nostru online este momentan in mentenanță. Pentru comenzi sunați va rog la numerele următoare de telefon :

0743018859
0770185176
0741430868