Magazin Agricol - Produse Agricultura - Fito Flora
Magazin Agricol - Produse Agricultura - Fito Flora

Îngrășământ Gazon Landscaper Pro Stress Control 16-05-22 – 15 kg

Cod produs: FIT-404
Landscaper Pro Stess Control 16-05-22 este un îngrășământ special conceput pentru prevenirea stresului din plantă, permiţându-i acesteia să reziste la condiții meteo nefavorabile. Stimulează rezistenţa celulară a plantelor și creşte conţinutul de nutrienţi.

Descriere

Îngrășământ Gazon Landscaper Pro STRESS CONTROL

• Doza recomandată: 30 g/m²
• Mărimea granulelor: microgranule (0.7-2.0 mm)

LandscaperPro Stress Control este un îngrășământ special conceput pentru prevenirea stresului din plantă. Stimulează rezistența celulară a plantelor și crește conținutul de nutrienți. Se aplică vara, ajutând gazonul să reziste în condiții de stres și secetă.

Azotul cu eliberare controlată se eliberează numai în condiții optime de creștere, pregătind planta pentru condiții de stres. Landscaper Pro Stress Control are un conținut ridicat de potasiu pentru întărirea pereților celulari. De asemenea, ajută la reglarea conținutului de apă în plantă.

Avantaje Îngrășământ Gazon Landscaper Pro STRESS CONTROL

• Rentabile: 1-2 aplicări sunt suficiente pentru întregul sezon
• Sunt complet sigure pentru copii, animale domestice și gazon nou înființat
• Conținut ridicat de nutrienți, fiind necesar mai puțin îngrășământ de aplicat
• Distribuire optimă a nutrienților pentru o mai bună calitate a gazonului
• Eliberarea controlată oferă o creștere echilibrată, reducând astfel numărul de tăieri
• Dezvoltă un sistem radicular mai puternic pentru a face un gazon mai sănătos și rezistent
• Sustenabile: nutriție optimă și pierderi minime prin levigare
• Efectele de lungă durată vor reduce forță de muncă manuală
• Prin utilizarea îngrășămintelor LandscaperPro cu eliberare lentă și controlată, cantitatea nutrienților care levigă este redusă, iar gazonul este mai sănătos
• Puteți asigura nutriție de înaltă calitate cu buget limitat, prin reducerea numărului de aplicări pe sezon

Despre Îngrășământ Gazon Landscaper Pro STRESS CONTROL

Tehnologia Aqua Smart duce la o creștere densă a foliajului ierbii și la dezvoltarea unor rădăcini adânci și sănătoase, permițând plantei să folosească apa din sol mai eficient.
Tehnologia Aquasmart acționează prin aprovizionarea cu nutrienți în mod gradual, astfel încât planta să nu ducă niciodată lipsa acestora. Pajiștile și peluzele hrănite prin tehnologia Aquasmart dezvoltă un foliaj al gazonului mai dens și mai dezvoltat, plus rădăcini mai adânci în sol.

Cum funcționează tehnologia Aquasmart?

• foliajul dens împiedică evaporarea și oferă solului mai mult timp să absoarbă umezeala.
• rădăcinile mai adânci ajung să absoarbă o cantitate mai mare de apă.

Landscaper Pro este o opțiune testată, care oferă rezultate remarcabile pentru întreg sezonul la gazon, borduri florale și plante la container. ICL (Everris) este lider global pe piața îngrășămintelor cu eliberare lentă și controlată, iar pentru obținerea produselor noastre se folosesc cele mai noi tehnologii.

Departamentele noastre de cercetare-dezvoltare concep constant noi tehnologii prin care să îmbunătățească profilul ecologic al produselor noastre, însă nu în detrimentul eficacității lor. În gama produselor Landscaper Pro sunt folosite două tipuri de tehnologii pentru peliculare: Poly-S și PACE.

Datorită tehnologiei de peliculare PACE cu rășini, nutrienții sunt reținuți în fiecare granulă. Apa pătrunde prin pelicula de rășini și dizolvă nutrienții din granulă. Astfel se creează presiune osmotică care împinge constant nutrienții în exterior.

Toți nutrienții din tehnologia PACE au efect de lungă durată în timp ce în cazul tehnologiei Poly-S, numai azotul are efect de lungă durată. Nutrienții sunt eliberați în perioada stabilită, în funcție de grosimea peliculei. Longevități disponibile: 2 luni, 2-3 luni, 4-5 luni, 5-6 luni și 8-9 luni. Anumite produse combină tehnologiile PACE și Poly-S.

Informații suplimentare

Greutate 15 kg

Poate te intereseaza ...

erbicide fungicide tratamente plante magazin agricol
Magazin in mentenanță

Comandă

Magazinul nostru online este momentan in mentenanță. Pentru comenzi sunați va rog la numerele următoare de telefon :

0743018859
0770185176
0741430868