Magazin Agricol - Produse Agricultura - Fito Flora
Magazin Agricol - Produse Agricultura - Fito Flora

Îngrășământ Gazon Landscaper Pro New Grass 20-20-08 – 15 kg

Cod produs: FIT-396
Îngrășământ Gazon Landscaper Pro New Grass, ideal pentru aplicarea imediată după semănarea gazonului sau la montarea rulourilor de gazon (sub rulou).

Descriere

Avantaje Îngrășământ Gazon Landscaper Pro New Grass

• Rentabile: 1-2 aplicări sunt suficiente pentru întregul sezon
• Sunt complet sigure pentru copii, animale domestice și gazon nou înființat
• Conținut ridicat de nutrienți, fiind necesar mai puțin îngrășământ de aplicat
• Distribuire optimă a nutrienților pentru o mai bună calitate a gazonului
• Eliberarea controlată oferă o creștere echilibrată, reducând astfel numărul de tăieri
• Dezvoltă un sistem radicular mai puternic pentru a face un gazon mai sănătos și rezistent
• Sustenabile: nutriție optimă și pierderi minime prin levigare
• Efectele de lungă durată vor reduce forța de muncă manuală
• Prin utilizarea îngrășămintelor LandscaperPro cu eliberare lentă și controlată, cantitatea nutrienților care levigă este redusă, iar gazonul este mai sănătos
• Puteți asigura nutriție de înaltă calitate cu buget limitat, prin reducerea numărului de aplicări pe sezon

Despre Îngrășământ Gazon Landscaper Pro NEW GRASS

• Pulverizați soluția pe vegetația uscată și, în cazul în care nu a plouat între timp, irigați zona cu apă după 1-2 zile
• Irigarea imediată după aplicare, ajută la dispersia produsului
• Evitați aplicarea în condiții de îngheț sau secetă
• Aplicarea îngrășământului ar trebui să aibă loc după ce s-au efectuat următorii pași: găurire, feliare/tăiere, scarificare

Gama Landscaper Pro a fost creată pentru peisagiștii și grădinării profesioniști care au nevoie de produse profesionale pentru îngrijirea gazonului din grădinile private și zonele verzi din orașe, dar și pentru rondurile și bordurile florale. Nutriția de precizie presupune utilizarea unei cantități exacte de produs, la intervale mai lungi de timp. Este o alegere mai viabilă care nu trebuie să fie neapărat și mai costisitoare pentru dumneavoastră.

Landscaper Pro este o opțiune testată, care oferă rezultate remarcabile pentru întreg sezonul la gazon, borduri florale și plante la container. ICL (Everris) este lider global pe piața îngrășămintelor cu eliberare lentă și controlată iar pentru obținerea produselor noastre se folosesc cele mai noi tehnologii.

Departamentele noastre de cercetare-dezvoltare concep constant noi tehnologii prin care să îmbunătățească profilul ecologic al produselor noastre, însă nu în detrimentul eficacității lor. În gama produselor Landscaper Pro sunt folosite două tipuri de tehnologii pentru peliculare: Poly-S și PACE.

Datorită tehnologiei de peliculare PACE cu rășini, nutrienții sunt reținuți în fiecare granulă. Apa pătrunde prin pelicula de rășini și dizolvă nutrienții din granulă. Astfel se creează presiune osmotică care împinge constant nutrienții în exterior.

Toți nutrienții din tehnologia PACE au efect de lungă durată, în timp ce în cazul tehnologiei Poly-S, numai azotul are efect de lungă durată. Nutrienții sunt eliberați în perioada stabilită, în funcție de grosimea peliculei. Longevități disponibile: 2 luni, 2-3 luni, 4-5 luni, 5-6 luni și 8-9 luni. Anumite produse combină tehnologiile PACE și Poly-S.

Informații suplimentare

Greutate 15 kg

Poate te intereseaza ...

erbicide fungicide tratamente plante magazin agricol
Magazin in mentenanță

Comandă

Magazinul nostru online este momentan in mentenanță. Pentru comenzi sunați va rog la numerele următoare de telefon :

0743018859
0770185176
0741430868