Magazin Agricol - Produse Agricultura - Fito Flora
Magazin Agricol - Produse Agricultura - Fito Flora

Pachet porumb RADIAL EXTRA 3 in 1 – 0,1 HA

Cod produs: FIT-226
Pachet Radial Porumb Curat Solarex: 60 g/l nicosulfuron + COMPAS SUPER (dicamba 480gr/l) + SOLAR VERDE Aplicarea împreună a celor 3 produse contribuie la o eficacitate mai bună a erbicidului . -Erbicidarea împotriva buruienilor dăunătoare dicotiledonate și monocotiledonate. -Asigurarea corecției carențelor de micro și macro elemente.

Descriere

RADIAL EXTRA este un erbicid cu un conținut de 60 g/l nicosulfuron, sub formă de suspensie uleioasă OD-formulare îmbunătățită cu eficiență ridicată și în contidii de secetă, aplicatre foliara, destinat pentru combaterea pirului tărâtor și a buruienilor anuale monocotiledonate. Produsul este destinat pentru utilizare cu pulverizatoare de câmp autopropulsate sau pentru tractoare.

Acțiunea asupra buruienilor: RADIAL EXTRA este un erbicid selectiv, cu acțiune sistemica, preluat preponderent de frunze și transportat rapid în plantă, care cauzează inhibarea creșterii și dezvoltării acesteia. Dezvoltarea buruienilor este inhibată la scurt timp după tratament, urmat de o decolorare treptată a plantelor. Buruienile mor complet după 20-25 de zile după tratament. Vremea caldă și umedă accelerează acțiunea produsului, iar cea răcoroasă și uscată poate să o amâne. Doza de 0,5-0,7 l/ha: pentru combaterea buruienilor monocotile anuale și a pirului tărâtor. Utilizare: Porumb: Termen de aplicare: A se efectua tratamentul devreme după emergențe în faza de 2-8 frunze de porumb.

Numărul maxim de tratamente în perioada de vegetație: 1.
Cantitatea recomandată de apa: 200-300 l/ha.
Pulverizarea recomandată: cu stropi medii.
Atenție: Doza produsului trebuie ajustată în funcție de faza de dezvoltare a buruienilor și cantitatea acestora pe câmp. O doza mai mică se aplică pe buruienile mai puțin crescute, în primele faze de dezvoltare și când infestarea este mai mică, iar o doza mai mare se aplică atunci când buruienile sunt avansate în dezvoltare, și în caz de o infestare puternică. Din cauza posibilității de apariție a simptomelor de fitotoxicitate asupra unor soiuri de porumb (în special soiuri noi), înainte de aplicarea produsului RADIAL EXTRA pe aceste soiuri, se recomandă efectuarea pe fiecare cultură a unui tratament de probă pentru a verifica dacă nu apar semnele de deteriorare a plantelor, sau contactarea cu un consilier sau reprezentant al deținătorului autorizației.

Compas Super este un erbicid selectiv și sistemic, se prezintă sub formă de concentrat solubil (SL) de culoare brun roșcat, cu miros caracteristic. Mod de acțiune: Substanța activă dicamba 480, este absorbită rapid prin frunze și rădăcini și translocată în întreaga plantă. Spectru de combatere: Combate buruienile dicotiledonate (frunză lată) anuale și perene, cât și buruienile rezistente la Sare DMA. Mod de aplicare: Este omologat la cultura de porumb în doza de 0.5 litri/ha. Produsul se aplică la porumb în faza de 4-6 frunze, când buruienile sunt mai mici, în stadiu de 2-3 frunze și se află în stadiu de creștere activă. Volumul de soluție este de 200-300 litri apă/hectar. Compatibilitate: Produsul este compatibil cu majoritatea produselor de protecție a plantelor și îngrășămintelor foliare. Pentru o folosire corectă, consultați tabelele de compatibilitate și efectuați un test de compatibilitate pe o suprafață mică înainte de utilizare.
Nu se face tratamentul pe vânt puternic, deoarece poate îndreptă soluția spre plante de cultură sensibile cum ar fi: floarea soarelui, sfeclă de zahăr, pomi, legume, struguri. Nu aplicați produsul când temperatura este sub 10 și peste 28 grade Celsius.

SOLAR VERDE este un îngrășământ foliar lichid care conține o cantitate mare de N, Mg, Cu și microelemente chelatate EDTA, destinat fertilizării tuturor culturilor agricole.
Azotul este unul dintre elementele fundamentale ale nutriției plantelor. Se găsește în cantitate de 0,2-4,5 % din substanță uscata a plantei. Este elementul cu cea mai mare influență asupra creșterii producției prin efectul sau asupra clorofilei și proteinelor din plantă și elementul principal al creșterii plantelor, a suprafeței foliare, a creșterii cantitative a semințelor și fructelor, a transmiterii informației genetice prin ARN și ADN, a sintezei enzimelor, vitaminelor și a clorofilei.

Modul de utilizare:
Se aplică prin stropiri foliare în fazele de consum maxim de azot specifice fiecărei culturi.

Doza de aplicare este de 3-7 l /ha, asigurandu-se o cantitate de soluție de 300-500 litri/ha.
Soluția de stropit trebuie să nu depășească concentrația de 2,5%.

Informații suplimentare

Cultura

Porumb

Buruieni combătute

Buruieni anuale, Monocotiledonate

Acțiune produs

Postemergentă, Selectivă, Sistemică

Cantitate apă dizolvată

30 Litri

Poate te intereseaza ...

erbicide fungicide tratamente plante magazin agricol
Magazin in mentenanță

Comandă

Magazinul nostru online este momentan in mentenanță. Pentru comenzi sunați va rog la numerele următoare de telefon :

0743018859
0770185176
0741430868