Magazin Agricol - Produse Agricultura - Fito Flora
Magazin Agricol - Produse Agricultura - Fito Flora

Erbicid total Agro Glyfo – 100 ml

Cod produs: FIT-222
Agro Glyfo, erbicid total cu acțiune sistemică pentru combaterea buruienilor monocotiledonate și dicotiledonate anuale și perene.

Descriere

Omologări Erbicid Total AGRO GLYFO

Livezi de măr pe rod
Buruieni combătute: Buruieni monocotile și dicotile anuale, Buruieni monocotile și dicotile perene
Doza: 3 – 4 l/h (în 200 l apă)

Vița de vie
Buruieni combătute: Infestare moderată cu buruieni anuale, Infestare cu buruieni anuale și perene
Doza: 3,0 – 4,0 l/ha (150 – 300 l apă)

Miriște
Buruieni combătute: Infestare moderată cu buruieni anuale, Infestare cu buruieni anuale și perene
Doza: 3,0 – 4,0 l/ha (150 – 300 l apă) (în funcție de gradul de infestare)

Terenuri fară destinație agricolă
Buruieni combătute: Infestare moderată cu buruieni anuale, Infestare cu buruieni anuale și perene, Infestare masivă cu buruieni anuale și perene
Doza: 3,0 – 5,0 l/ha (150 – 300 l apă) (în funcție de gradul de infestare)

Terasamente de cale ferată
Buruieni combătute: Infestare moderată cu buruieni anuale, Infestare cu buruieni anuale și perene
Doza: 3,0 – 4,0 l/ha (150 – 300 l apă) (în funcție de gradul de infestare)

Mod de acțiune Erbicid Total AGRO GLYFO

Agro Glyfo este un erbicid total pentru combaterea buruienilor cu frunză îngustă și cu frunză lată, anuale și perene. Este utilizat de asemenea și pentru desicarea unor culturi înainte de recoltare. Se aplica pe buruienile răsărite.
Primele semne de ofilire a buruienilor apar după 24 ore de la aplicare iar în circa 3 săptămâni, în funcție de specie, se usucă complet. Solul nu trebuie lucrat și nici plantele tăiate, pentru că erbicidul să poată ajunge la rădăcini.

Mod de utilizare Erbicid Total AGRO GLYFO

Se aplică erbicidul total când buruienile sunt răsărite. Buruienile anuale trebuie să acopere solul iar cele perene să fie până în faza de înflorire. Numărul de tratamente este de 1-2 pe sezon și cultură. Intervalul dintre două tratamente poate fi de 60 zile.
Pentru combaterea buruienilor anuale dicotiledonate momentul optim de aplicare este atunci când buruienile sunt în stadiul de 4 până la 8 frunze adevărate, iar cele monocotiledonate, intre 3 și 5 frunze.
Pentru combaterea buruienilor perene aplicarea se vă face în timpul creșterilor intense, când există posibilitatea că produsul să fie translocat în organele subterane ale acestora. Erbicidarea va fi cea mai eficientă atunci când se face la temperaturi de 15-25 °C și o umiditate relativă, ridicată a aerului.
Este esențial să nu intervină precipitații în primele 6 ore de la tratament, pentru a permite substanței active să fie pe deplin absorbit de buruieni.

Tehnica de aplicare: Agro Glyfo poate fi aplicat cu toate echipamentele convenționale de pulverizat, incluzând echipamente atașate de tractor, purtate sau autopropulsate, reglate și calibrate conform instructionilor de utilizare furnizate de producător.

Volumul de apă utilizat este de 150-300 l/ha în funcție de destinație. Se va aplica cu grija în apropierea apelor, în așa fel încât produsul să nu ajungă să le contamineze. Pentru aceasta se va regla atent și se va cunoaște lățimea de lucru a aplicatoarelor. Pentru a proteja organismele acvatice trebuie respectată o zona netratata de 5 m lățime față de apele de suprafață.
După terminarea lucrului mașinile vor fi golite și curățate în câmp, de resturi sau urme de produs. Nu se prepară mai multă soluție decât cea necesară. La preparea soluției, se umple până la jumătate cu apă rezervorul mașinii și se pornește agitatorul. Se adaugă produsul de tratat și apoi se completează cu apă până la umplerea rezervorului.

Compatibilitate

Produsul este compatibil cu majoritatea produselor de protecția plantelor. Înainte de utilizarea oricărui amestec este recomandat să se facă un test de compatibilitate fizică. Dacă nu se brânzește soluția, înseamnă că substanțele amestecate sunt compatibile.

Informații suplimentare

Cultura

Toate buruienile

Buruieni combătute

Toate buruienile

Acțiune produs

Sistemică

Cantitate apă dizolvată

4 Litri

Poate te intereseaza ...

erbicide fungicide tratamente plante magazin agricol
Magazin in mentenanță

Comandă

Magazinul nostru online este momentan in mentenanță. Pentru comenzi sunați va rog la numerele următoare de telefon :

0743018859
0770185176
0741430868