Magazin Agricol - Produse Agricultura - Fito Flora
Magazin Agricol - Produse Agricultura - Fito Flora

Erbicid Astral 40 OD – 500 ml

Cod produs: FIT-475
Erbicid Astral 40 OD, erbicid sistemic postemergent utilizat pentru combaterea buruienilor graminee, anuale şi perene, din culturile de porumb.

Descriere

Omologare Erbicid ASTRAL 40 OD

Porumb
Buruieni combătute: Costrei din rizomi (Sorghum halepense L.)
Doza omologată: 1 – 1,5 l/ha (în funcție de gradul de infestare și talia plantelor de costrei), postemergent, când plantele de porumb au 4 – 6 frunze, iar costreiul din rizomi 15 – 20 cm

Porumb
Buruieni combătute: Buruieni monocotiledonate anuale
Doza omologată: 0,8 l/ha postemergent, când plantele de porumb au 4 – 6 frunze, iar buruienile monocotiledonate 2 – 4 frunze.

Mod de acțiune Erbicid ASTRAL 40 OD

Erbicidul Astral 40 OD se prezintă sub formă de dispersie în ulei (ulei vegetal) fină, omogenă, mobilă, cu tendință de depunere în timp, dar cu o bună capacitate de revenire în sistem omogen, de culoare crem. Erbicidul Astral 40 OD este absorbit prin frunze și rădăcini și este translocat în toate părțile vegetative ale buruienilor, stopându-le creșterea, distrugerea lor observându-se într-un interval de 15-25 de zile, în funcție și de umiditatea și temperatura ambiantă, timp în care nu se intervine cu prășile manuale sau mecanice.

Mod de utilizare Erbicid ASTRAL 40 OD

Soluția de stropit se prepară astfel: se umple rezervorul mașinii de stropit până la jumătate cu apă curată, ambalajul cu produs se agită bine pentru omogenizarea conținutului, se adaugă cantitatea necesară de Astral 40 OD și se completează rezervorul cu apă până la umplere. Soluția se va agita pe toată perioada tratamentului. După golirea completă, ambalajele se clătesc bine (de 3 ori) cu apa care se adaugă în rezervorul mașinii de stropit.

Cantitatea de apă recomandată a se utiliza la hectar este de 200 – 400 l, în funcție de condițiile de vreme. Cantitatea mai mare de apă se va aplica în condiții de secetă. Efectul de combatere poate fi afectat de vremea rece sau secetă și, de asemenea, când cultura de porumb este în condiții de stres.

Compatibilitate

Erbicidul ASTRAL 40 OD se poate aplica în amestec cu alte erbicide postemergente omologate pentru cultura de porumb, având în atenție și recomandările existente în tehnologiile de erbicidare privind cele mai eficiente asocieri, în funcție de specificul îmburuienării culturilor de porumb.

Informații suplimentare

Greutate 0.500 kg
Cultura

Porumb

Buruieni combătute

Buruieni anuale, Monocotiledonate

Acțiune produs

Postemergentă, Sistemică

Cantitate apă dizolvată

100 Litri

Poate te intereseaza ...

erbicide fungicide tratamente plante magazin agricol
Magazin in mentenanță

Comandă

Magazinul nostru online este momentan in mentenanță. Pentru comenzi sunați va rog la numerele următoare de telefon :

0743018859
0770185176
0741430868